Kippy Dog Adult Original Κοτόπουλο 20kg

Κωδικός: Α81-0014471
  • Τιμή:

    25,00 €

  • ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
  • Πλήρης τροφή με κοτόπουλο
  • Κατάλληλη για ενήλικους σκύλους 

ΓΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ 210 700 2580

Με την αγορά συλλέγετε 250 πόντους για επόμενη παραγγελία!


Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών μου

Περιγραφή

Πλήρης τροφή με κοτόπουλο, για το ενήλικο σκυλάκι σας. Η τροφή αυτή περιέχει όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά για την καθημερινή διατροφή του μικρού μας φίλου. Το κοτόπουλο είναι ένα άπαχο κρέας που προσφέρει στο σκυλάκι σας την απαραίτητη πρωτεΐνη που χρειάζεται ο οργανισμός του. Επιπλέον, ενισχύει το μυϊκό του σύστημα και είναι μία πλούσια πηγή Ωμέγα 6 λιπαρών οξέων, που διασφαλίζουν υγιές δέρμα και λαμπερό τρίχωμα. Τέλος, η παρουσία των αμινοξέων και της γλυκοζαμίνης χτίζουν υγιείς αρθρώσεις.

Βασικά Χαρακτηριστικά
  • Περιέχει την απαραίτητη ποσότητας πρωτεΐνης, που βοηθάει το σκυλάκι σας να χτίσει ένα υγιές μυϊκό σύστημα διατηρώντας παράλληλα ένα σώμα χωρίς περιττά κιλά και παραπάνω λίπος
  • Με Βιταμίνες Α, D3 και Ε οι οποίες ρυθμίζουν την ισορροπία του ασβεστίου και του φωσφόρου στον οργανισμό, βοηθούν στην υγεία των μυών και του κυκλοφορικού του συστήματος ενώ είναι πλούσια πηγή αντιοξειδωτικών, που βοηθούν στην εξουδετέρωση των ελεύθερων ριζών και αντιστρέφουν τη γήρανση του οργανισμού 
Σύνθεση

Σιτηρά, κρέας και ζωικά παράγωγα (4% κοτόπουλο), έλαια και λίπη, υποπροϊόντα φυτικής προέλευσης, ανόργανα συστατικά 

Αναλυτικά Συστατικά
  • Ακατέργαστη Πρωτεΐνη 23.0%
  • Ακατέργαστα Λιπαρά 8.0%
  • Ακατέργαστες Ινώδεις Ουσίες 3.0%
  • Ακατέργαστη Τέφρα 9.5%
  • Υγρασία 9.0%
Πρόσθετα

Βιταμίνη A 11200 IU, Βιταμίνη D3 800 IU, Βιταμίνη E 30.4mg, Ιώδιο (ιωδικό ασβέστιοάνυδρο) 0.72mg, Σελήνιο (Σεληνιώδες νάτριο0.16mg, Σίδηρος (μονοένυδρος θειικός σίδηρος-II) 24mg, Μαγγάνιο (oξείδιο του μαγγανίου II) 4mg, Χαλκός (Θειικός χαλκός(II), πενταένυδρος4.8mg, Ψευδάργυρος (Οξείδιο του ψευδαργύρου48mg. Περιέχει αντιοξειδωτικά και συντηρητικά επιτρεπόμενα από την Ε.Ε. 

Μην ξεχνάτε!

Κάθε σκύλος είναι διαφορετικός και η ποσότητα παρεχόμενης τροφής είναι πιθανό να αλλάζει με βάση την ηλικία και τον τρόπο ζωής του. Χρησιμοποιήστε την συνιστώμενη δόση σαν οδηγό, παρακολουθείστε το βάρος του και προσαρμόστε ανάλογα τις ποσότητες για τον μικρό μας φίλο. Ταΐστε τον δύο φορές την ημέρα, έχοντας πάντα δίπλα του φρέσκο, καθαρό νερό!

Οδηγίες Μετάβασης

Εάν ταΐζετε το σκυλάκι σας για πρώτη φορά με τη συγκεκριμένη τροφή συνιστάται να περάσετε από μία μεταβατική περίοδο αλλαγής της τροφής του, διάρκειας 7 έως 10 ημερών. Ξεκινήστε με 25% της νέας τροφής και 75% της παλιάς. Σταδιακά αυξήστε την ποσότητα της καινούργιας τροφής μέχρι να φτάσετε να τον ταΐζετε με αυτή εξολοκλήρου.

Δοσολογία

Βάρος Σκύλου

Συνιστώμενη Ημερήσια Δόση

2-5kg

40-110gr

5-10kg

110-160gr

10-25kg

160-320gr

25-35kg

320-450gr

35-45kg

450-530gr

-Μέγεθος Σκύλου Μικρόσωμη φυλή, Μεσαία φυλή, Μεγαλόσωμη φυλή
-Ηλικία Ενήλικο
-Συσκευασία 15.1 έως 20kg
-Γεύση Πουλερικά, Κοτόπουλο
-Χώρα Προέλευσης Ελλάδα

οι περισσότεροι επιλέγουν επίσης

Δείτε περισσότερα : Σκύλος, Τροφή Σκύλου, Ξηρά Τροφή Σκύλου, Νέα Προϊόντα Σκύλου